west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Horren

Wilt u met een gerust hart deuren en ramen open kunnen zetten? Dan zijn Horren de oplossing! Vugts Zonwering en Stoffering uit Hoofddorp kan u hiermee helpen! Er is voor u een ruim aanbod beschikbaar aan raam- en deurhorren. Daarnaast bieden wij de horren altijd aan inclusief montage en tegen een lage prijs.

Path

Voordelen van een hor

Het plaatsen van horren brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kunt u ‘s zomers de deuren en ramen met een gerust hart openen zonder dat er ongedierte binnen komt. Daarnaast houden horren niet alleen insecten tegen, maar zijn ze ook nog zon- en warmte werend, hierdoor bespaart u flink op uw airconditioning kosten! En wist u dat horren ook veel pollen tegenhouden? Zo kunnen hooikoortspatiënten ramen en deuren met een gerust hart open zetten.

Wat komt er kijken bij een hor?

Wanneer u erover nadenkt om horren te plaatsen is het verstandig om met een aantal factoren rekening te houden. 

Het is belangrijk dat een hor goed sluit. Zorg dus dat de hor op de juiste manier op maat wordt gemaakt, ongedierte kan namelijk via de kleinste gaatjes naar binnen. Wij zorgen ervoor dat de horren altijd op de juiste manier worden gemaakt. Ook moet er goed overna worden gedacht of de hor aan de binnenkant van het kozijn of aan de buitenkant wordt geplaatst. Dit lijkt een simpele tip maar veel mensen plaatsen een hor nog verkeerd. Wij zoeken dit altijd zorgvuldig uit en houden met alle factoren rekening.

Verder is het belangrijk om te bepalen waar de hor moet worden bevestigd. Een hoor kan aan het kozijn worden bevestigd, maar ook in het kozijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u hierin geadviseerd wilt worden, wij helpen u hier dan ook graag bij! Dit doen wij ook nog eens geheel vrijblijvend.

Gratis meting

Daarnaast kunt u bij ons een vrijblijvende meting aanvragen. Wij meten alle benodigde maten zorgvuldig op en leveren naast advies een vrijblijvende offerte op.

Deurhorren

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit deurhorren? Wij bieden een groot assortiment deurhorren. Wij kunnen deze in zowel maatwerk leveren als in standaardafmetingen. Deurhorren worden in vergelijking met raamhorren dagelijks gebruikt, hierdoor is kwaliteit en goede installatie extra van belang. 

Wilt u meer weten of gelijk een gratis meting aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Raamhorren

Wilt u met een gerust hart de ramen kunnen openen zonder dat er allerlei ongedierte binnen komt? Dan is de raamhor een perfecte uitkomst! Wij bieden een groot assortiment aan raamhorren, wij kunnen deze in zowel maatwerk leveren als in standaardafmetingen. Er komt veel kijken bij het aanschaffen van raamhorren, wij helpen u daar graag mee!

Wilt u meer weten of gelijk een vrijblijvende meting aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!