west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Duette

De Duette® Fixé & Duocell Fixé collectie omvat een breed scale aan doekkwaliteiten. Van transprarant tot verduisterend. De Duocell Fixé collectie heeft naast haar 25mm cel ook de 45mm dubbel en enkel cel. De 45mm dubbel cel heeft een extra hoge isolatiewaarde.

Path

Uitvoering

De duocel gordijnen zijn in 4 modellen leverbaar, De duette® gordijnen zijn in meer dan 60 modellen leverbaar. Beide varianten zijn leverbaar als top down en dag & nacht.

Bediening

U heeft bij de duette® gordijnen keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie of electrische bediening. De duocell gordijnen kunnen met koord of cordless uitgevoerd worden. Deze cordless bediening is met de hand traploos verstelbaar.

 

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, en voor de Duette® gordijnen in antraciet, aluminium en brons.

Toepassing

De Duette® fixé gordijnen zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. De Duocell Fixé collectie is alleen voor rechte raamsituaties toepasbaar. Ook geschikt voor badkamers.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!