west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Over ons

Path

Zonwering

Wij leveren en monteren uw zonwering, markies of andere zon oplossing in Hoofddorp en omgeving. Ervaren vakmannen van Vugts Zonwering en Stoffering komen langs om u te adviseren bij uw keuze voor een juiste zon oplossing. Door u op locatie te adviseren bij u thuis of op kantoor zijn wij in staat om u altijd een oplossing te laten kiezen welke goed past bij uw wensen. Tevens meten onze specialisten zeer precies de afmetingen van de ruimte voor uw nieuwe zonnescherm of andere zon oplossing.

Wij bieden vele mogelijkheden voor zonweringen. U kunt uw zonwering bedienen met een app, handmatig of elektrisch. Verder bieden wij maatwerk en standaard maten. De standaard maten zijn meestal goedkoper. Wanneer de standaardmaten een optie zijn voor uw situatie, zullen wij dit altijd aanbevelen. Wanneer dit geen optie is, helpen wij u graag met maatwerk.

Weet u al precies wat u wil? Super! Dan is het inmeten natuurlijk niet nodig.

Wij leveren en installeren het volgende: