west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Pvc vloeren

Path

mFLOR™

De mFLOR is een prachtig product dat al meer dan 15 jaar op de markt is. Dit product heeft een lange geschiedenis van ontwikkeling meegemaakt, wat nu resulteert in een sfeervolle en vlakke vloerbedekking. mFLOR is marktleider op het gebied van de PVC vloer. Met zijn diverse dessins en kleuren is de keus allerminst beperkt. De mFLOR benadert de natuurlijke houtnerf van de houten vloer bijna helemaal.

Eén van onze ervaringen is dat op een project van ons de commandant van de brandweer vroeg naar welke brandwerende maatregelen waren genomen voor de houten vloer. Nadat wij meldden dat het hier ging om een mFLOR PVC vloer , zei hij: ‘Je ziet toch wel dat het een houten vloer is.” De mFLOR 2,0mm planken hebben geen V-groef en is hierdoor een vlakke vloer, dus makkelijk te onderhouden.

Deze variant van de mFLOR heeft een toplaag van 0,3 mm en combineert een hoge kwaliteit met vele mooie dessins in een 2,0 mm dikke kwaliteit voor particulier gebruik. Tevens is de mFLOR verkrijgbaar in 2,5 mm dikte. Ook deze uitvoering combineert een hoge kwaliteit met de prachtige dessins met een 2,5 mm dikke kwaliteit voor projectmatig gebruik.De toplaag van deze 2,5 mm dikke kwaliteit is 0,55 mm dik en deze heeft wel een V-groef. Deze vloer biedt jarenlang plezier vanwege de lange duurzaamheid. Kortom, een zeer mooie, comfortabele vloer welke geschikt is voor ieder interieur.

Ondervloer

In principe moeten alle typen afwerkvloer geëgaliseerd worden omdat de geringste oneffenheid in de ondervloer zich zal gaan aftekenen wanneer er niet geëgaliseerd wordt.

Daarnaast is egaliseren noodzakelijk voor de hechting van de PVC lijm aan de ondervloer.

Objectflor

Eén van de merknamen van Objectflor/Polyflor is Expona. Objectflor/Polyflor is een Duits – Engels bedrijf dat zowel heterogene (stroken) als homogene (rollen) PVC vloerbedekking fabriceert.De PVC Specialist verkoopt beide al ligt de nadruk op de heterogene vloerbedekking.

De Objectflor Expona is verkrijgbaar in 3 kwaliteitssoorten, 1 voor thuisgebruik en 2 Commerciele/Industriele toepassingen. De Domestic, prachtige vloeren uitgevoerd in hout en natuursteen voor thuisgebruik en voor licht commercieel gebruik . Een toplaag van 0,4 mm garandeert jarenlang onbezorgd gebruik van uw vloer.De Commercial is een 2,5 mm vloer met een toplaag van 0,55 mm , ideaal voor gebruik in winkels.

De Design is de 3 mm vloer van Objectflor/Polyflor. Deze vloer wordt gebruikt in industriele omgevingen. Niets belet u om deze vloer thuis te gebruiken, voor de prijs hoeft u het niet te laten.De Objectflor collectie bestaat uit ca 130 verschillende vloeren in hout en natuursteen en diverse kleuren en soorten biezen.

Alle Objectflor vloeren zijn afgewerkt met een Pu coatin.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!