west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Rolgordijnen

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Het ruime kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten.

Path

Uitvoering

De rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen uitvoerbaar. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette of dakraam varianten.

Accessoires

Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal accessoires.

Systeem kleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

 

Bediening

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening. Het rolgordijn is optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening.

Toepassing

Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt. Ook voor dakramen toepasbaar.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over onze rolgordijnen

Hoelang gaan de rolgordijnen mee?

Gemiddeld zeggen we dat een duo rolgordijn 7 jaar mee moet gaan. Achter enkel glas gaat de stof echter minder lang mee. Dit komt doordat enkel glas veel UV straling doorlaat die de weekmaker in de stof verdampt. Opgelegde milieuregels bepalen de maximale hoeveelheid weekmaker in de garens.

Kunnen rolgordijnen ook gewassen worden?

Ja, rolgordijnen kunnen gewassen worden.

 

Wat is de minimale breedte voor een rolgordijn?

De minimale breedte voor een rolgordijn is 50cm.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!