west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Tapijt

Tapijt geeft het gevoel van luxe en comfort. Het is kleurrijk, veelzijdig en heeft als voordeel een geluiddempende werking.

Path

Minder stofdeeltjes

Uit onderzoek is gebleken dat tapijt de concentratie van fijne stofdeeltjes in de lucht aanzienlijk verlaagt. Daarmee is het – of misschien wel juist – ook geschikt voor CARA-patiënten. Tapijt is bij Vugts zonwering en stoffering verkrijgbaar in een zeer breed scala van kleuren en structuren. Bekende tapijtmerken als Parade, Bonaparte, Desso en Dersimo heeft Vugts zonwering en stoffering in zijn collectie. De prijs/kwaliteit verhouding staan voorop. Met Vugts zonwering en stoffering tapijt krijgt elke ruimte de juiste kleur, sfeer en een eigen identiteit. Zonder naden. Ook voor het bekleden van trappen bent u bij Vugts zonwering en stoffering aan het juiste adres. Wij kennen diverse afwerkmogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen van tapijt zijn talrijk: het dempt geluid, voelt behaaglijk aan en verbetert de akoestiek. Met andere woorden, echt een product voor mensen die houden van comfort en kwaliteit. Tapijt, de ideale vloerbedekking. De vakmensen van Vugts zonwering en stoffering dragen zorg voor professionele stoffering.

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken voor een advies op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!