Vorige week heeft Vugts bij ons een zonnescherm en een aantal screens opgehangen. Zeer vakkundig advies en een prima prijs in vergelijking tot andere aanbieders. De 2 heren hebben dit zeer keurig gemonteerd, uitleg gegeven en alles netjes achter gelaten. Wij zijn meer dan tevreden!

- Edo Brakel op 4 juli 2022

2 Jaar geleden snel en vakkundig een mooi zonnescherm door de firma Vugts laten plaatsen. Onlangs waaide het onverwachts harder dan voorspeld en kwam een bout in de arm los. Marcel reageerde snel op ons verzoek langs te komen, loste het ook snel op en berekende vervolgens alleen de voorrijdkosten. Super service!

- Monique Toussaint op 4 juli 2022

Vandaag werd ons zonnescherm geplaatst door 2 echte vakmannen. Alles snel en perfect en precies zoals we het hebben wilden. Onze complimenten voor deze 2 mannen en alle lof voor Marcel die ons destijds perfect advies gaf omtrent de mogelijkheden. We kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden !

- Hans Verschuren op 28 maart 2022

Afgelopen februari is Hr. Vugts bij mij geweest,om te kijken naar de mogelijkheden voor andere zonwering. Na vakkundig advies heb ik gekozen voor plissé duette gordijnen. Afgelopen woensdag hebben 3 monteurs de gordijnen super netjes en strak bevestigd in de woonkamer en in de keuken. Ik ben er zo ontzettend blij mee, niet alleen omdat ik zo tevreden ben over hoe mooi het eruit ziet, maar ook omdat het hartstikke gezellig was. Iedereen bedankt voor alles......

- Ria Polak op 19 maart 2022

Geweldige service ook na levering. Gewoon een paar uur extra werk als service zien om de positie van het zonnescherm te perfectioneren. Ik ben dankbaar voor de verandering die speciaal bij mij is toegepast. Dit was mogelijk omdat zij out of the box kunnen denken en doen.

- Jacqueline Lammes op 19 maart 2022

Zojuist 4 markiezen geplaatst op de benedenverdieping. Contact met Marcel Vugts was kort, krachtig en heldere eerlijke offerte. Levertijd vlgs afspraak. Plaatsing door medewerkers vakkundig en netjes. Heel erg blij met het eindresultaat! Bij twijfel..doen!

- Suus Cramer op 2 maart 2022

Gisteren een plissee hordeur geplaatst en een rolgordijn opgehangen. De mannen waren netjes op tijd, dachten mee en lieten alles netjes achter. We zijn er blij mee! Ik wilde er foto' s bij plaatsen, maar dat kan niet.

- Familie Pijlman op 1 maart 2022

Een zonnescherm laten installeren in precies de kleuren die ik wenste. Ben er heel blij mee! staat heel mooi! En meteen ook hordeur in de deur naar de tuin laten plaatsen. Mooie kwaliteit!! Altijd van die goedkope troep gekocht die niet goed blijven zitten! Nu wat meer betaald maar het verschil is duidelijk zichtbaar. Erg blij mee! Ook met de horren in de slaapkamers. Ook de communicatie was erg prettig en men kwam met 2 man. Het installeren ging snel en ze hebben alles netjes opgeruimd daarna. Top service!

- Yasmin Kaddour op 25 februari 2022

Kwaliteit voor een goede prijs! Na een minder fijne ervaring met een van de grotere bedrijven in raambekleding bij vugts terechtgekomen Zowel zakelijk alsook particulier een fijn bedrijf om zaken mee te doen Komen netjes op tijd en vooral ook hun afspraken na, altijd een fijne bijkomstigheid Diverse screens, horren en een 6 meter breed zonnescherm bij ons op de zaak gemonteerd en alles even netjes afgewerkt Thuis diverse horren, screen en zonwering binnen in onze lichtkoepel gemonteerd (wat eerst niet goed mogelijk bleek door de grote maat maar later door goed speurwerk van dhr Vugts toch wel) Ze komen vaak met twee of drie man verrichten netjes hun werkzaamheden en laten alles weer schoon achter Alles bij elkaar opgeteld ben ik blij dat ik nu voor dit kleinschalige bedrijf heb gekozen en niet voor een van de grote jongens want daar ben je slechts een nummer en mocht je service nodig hebben kan je lang wachten En meneer Vugts lost dingen gewoon netjes op zoals het hoort

- Barry op 27 januari 2022

Bij ons is ongeveer een jaar geleden een knikarm zonnescherm van 5 meter breed en een uitval van 3 meter snel,netjes en vakkundig aan de gevel opgehangen door de heer Vugts De buurtjes vonden het ook heel mooi. Een maand geleden ontdekte ik een klein foutje in het doek. Ik daarvan middels een bericht met foto aan de heer Vugts gestuurt. Ik werd daar na snel gebeld door de heer Vugts die zij niks aan dehand je heb garantie ik zal meteen een nieuw doek bestellen. 2 weken later kwamen de medewerkers al het doek vervangen. Dat ging snel en vakkundig. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met het scherm en met de service van de firma Vugts. IK ZOU ZEGGEN EEN ZONWERING NODIG GA NAAR VUGTS ZONWERING &STOFFERING.

- J v Egten op 11 december 2021

bij ons is door de firma Vugts een uitvalscherm gemonteerd we hadden de offerte snel in huis met een scherpe prijs montage keurig op afspraak door kundige monteurs netjes gewerkt alles opgeruimd prima uiterst tevreden

- Wim Paap Zandvoort op 30 maart 2021

Het is alweer bijna een jaar geleden dat jullie onze zonwering hebben geplaatst maar ben er nog steeds zoooooooo blij mee!!! Het zonnetje begon vandaag weer hard te schijnen en moest even aan jullie denken haha :) Super vriendelijke, behulpzame mannen. Met onze giga verbouwing zijn we een hoop prutsers tegen gekomen. Dit is wél een fantastisch bedrijf!!! Daarom wil ik jullie bij iedereen aanbevelen! Deze mensen komen hun afspraken na, zijn netjes, duidelijk en eerlijk in prijs. Wij hebben een drive inn wonig 3 verdiepingen en weet nog dat ik dacht jemig wat een geld, zonwering voor 3 verdiepingen maar echt 100% waard. Beneden zonnescherm genomen en de 2 verdiepingen erboven rolluiken, staat zo gaaf want het doek is uit 1 stuk op maat gemaakt, 5,5m breed. Heel mooi strak antraciet, prachtig materiaal en daarbij scheelt het gigantisch in temperatuur binnen. Ik ben een blij mens. Nogmaals dank Marcel en team!

- Marja van Bemmelen op 29 maart 2021

Het was juni 2020, dat mijn SUNSCREEN gemonteerd werd , ben er heel blij mee. En Marcel Vughts is een topper qua klantvriendelijkheid!! Blijf zo, beste man. Ook de monteurs, top jongens! Zou jullie zeker aanbevelen aan anderen. Carla in Koog a/d Zaan.

- Carla Englander op 26 november 2020

Zeer vriendelijke monteurs. Wij zijn heel tevreden. Goed service! Bedankt Marcel

- Ilza Best op 9 november 2020

Wij hebben 2 jaar geleden ons nieuwe huis laten voorzien van zonwering, rolgordijnen, rolluiken, trapbekleding en vorige week een terrasverwarming. Marcel (Vugts) onderscheidt zich door goed advies, een snelle levering en vakkundige uitvoering van de order. Er wordt goed meegedacht over de beste manier om kabels en aansluitingen op de beste en slimste manier te verwerken. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan Vugts van harte aanbevelen.

- Frank Veldhof op 27 oktober 2020

Vandaag zijn mijn rolluiken geïnstalleerd. Mooi antraciet, nagenoeg geluidloos en heerlijk donker in de slaapkamer. Ook is het netjes achtergelaten door de beide goedlachse heren. Alleen maar lof Marcel. Dank je wel!!!

- Nancy Welp op 27 oktober 2020

Vandaag zijn zonwering gekregen. Ben er super blij mee. De kleur antraciet past precies bij mijn schilderwerk, nagenoeg geluidloos en lekker donker in de slaapkamer. Keurig gemonteerd door 2 hele vriendelijke heren. Niets anders dan lof over Marcel Vugts.

- Nancy Welp op 27 oktober 2020

De opdracht was het plaatsen van een screen en 4 rolluiken. De afspraak was snel gemaakt. Het plaatsen ging super snel en goed. Zeer vriendelijke monteurs. Dachten mee. Alles mooi afgewerkt. Wij zijn heel tevreden.

- Sacha Liefhebber-Kool op 8 oktober 2020

Van de week een prachtig zonnescherm 5x3 laten plaatsen die geen regen doorlaat, nu kunnen we als het regent heerlijk bij de gaskachel buiten blijven zitten. Super vak bekwame monteurs erg vriendelijk. Bedankt Vugts Zonwering zijn er erg blij mee. Groet Ben en Karin

- Ben Sijmens op 8 oktober 2020

Heeft even geduurd vanwege de corona, maar vandaag is ons waterdichte zonnescherm geplaatst door 2 vakbekwame monteurs. Kunnen nu heerlijk droog zitten als het regent, kacheltje aan en genieten. Bedankt Vugts zonwering en stoffering. Groet Ben Sijmens

- Ben Sijmens op 5 oktober 2020

Het doek van ons Zonnenscherm waren alle naden stuk , zin scheen daar heerlijk doorheen , de firma gevraagd voor een nieuw scherm , Uitstekend opgelost , Afspraak bleek echt afspraak te zijn en tijdens het plaatsen straalde de mannen een grote vakmanschap uit.

- Bob Budding op 16 september 2020

Beste heer Vugts, Twee weken geleden heeft uw medewerker bij ons een klusje gedaan; een bout aan de arm van de zonnewering was een beetje losgekomen en moest even worden aangedraaid. Natuurlijk was dit in een wip verholpen. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw service om dit even te doen. Overigens kregen wij de indruk dat uw bedrijf het in de afgelopen 10 jaar goed doet. Prettig nietwaar? Zoals ik al eerder vermeldde, voldoet het scherm prima. Met onze hartelijke groet, fam. Van Nus. (aug.2020)

- L van Nus op 25 augustus 2020

Dank Marcel voor het mooie zonnescherm! Professioneel en snel opgehangen door je zeer correctie medewerkers.

- Monique Toussaint op 20 juli 2020

Deze week een 6 bij 3 meter knikarmscherm bij ons opgehangen als vervanger voor een oude. Werk is perfect en snel uitgevoerd. Alles netjes achter gelaten met een goede instructie hoe het e.e.a. met de app werkt en de afvoer van het oude scherm en dat alles voor een zeer concurrerende prijs. Top bedrijf, Marcel en medewerkers, Thanx!!

- Arie op 9 juli 2020

Vandaag zonnescherm opgehangen. Zeer mooi zonnescherm en prachtig doek. Bedankt voor het goede advies

- C Glas op 3 juni 2020

Vandaag zonnescherm opgehangen.Wat een prachtig doek en zonnescherm is vreselijk mooi. Zeer tevreden!!!! Enorm bedankt voor het advies

- C Glas op 3 juni 2020

Service en communicatie verlopen prima. Snelle en vakkundige installatie. Zeer tevreden met het eindresultaat.

- Ulla op 3 juni 2020

We hebben rolluiken laten plaatsen op zowel de dakkapel als de ramen aan het balkon. Toen we offertes opvroegen bij diverse bedrijven in de regio kwam Marcel al goed uit de bus, na de opmeting hebben we dan ook voor zijn bedrijf gekozen. Zonder spijt want ook de installatie verliep soepel en snel.

- Marco op 27 mei 2020

Geweldig advies en prima installatie

- Bram op 18 mei 2020

Ken je dat als je ergens weinig verstand van hebt en dan de professional het alles voor je overneemt. Nou toen Marcel de offerte kwam brengen viel er een last van mijn schouders. De dag van installatie ging super vlot, vakkanundig, netjes, schoon en met een lach. Ze stelden het doek precies af op mijn wensen en niks was te veel gevraagd. Dit allemaal voor een super prijs! Ik ga zeker weten weet met Vughts zonwering en stoffering in zee!

- Dainah Gijzen op 18 mei 2020

Ken je dat gevoel wanneer je zelf weinig verstand hebt van iets en dat je dan moet gokken welke leverancier je neemt? Nou toen Marcel allereerst langs kwam voor een offerte voelde het alsof er een last van mijn schouders viel! Levertijd werd goed bijgehouden en de dag van installatie kwam hij met nog 2 kanjers langs. Alles liep super snel, super netjes, vakkundig, met een lach en achteraf werd alles goed nagelopen. En dat allemaal voor een hele mooie prijs! Dankjewel Vughts zonwering en stoffering! Ik kom graag weer bij jullie terug.

- Dainah Gijzen op 18 mei 2020

Een prachtig zonnescherm laten monteren door Marcel en medewerkers. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De vriendelijke mannen van Vugts zonwering hebben mooi werk geleverd voor een scherpe prijs. Heel veel dank!!!

- Floor op 17 mei 2020

Zonnescherm was al eerder opgehangen en dit tot volle tevredenheid !! Vanmorgen om 9.00 stond Marcel Vugts met een collega voor de deur om de screen aan de zijkant te plaatsen . Ziet er allemaal perfect uit en ook voor een alleszins redelijke prijs . Marcel : nogmaals bedankt voor de mooie spullen die je hebt geleverd en je vriendelijkheid . Kortom : een dikke 10 !

- Gert Ouwersloot op 23 mei 2019

Inmiddels hebben wij bijna ons hele huis door Marcel laten beschermen tegen de zon en muggen. Marcel en zijn team werken hard, netjes en als er problemen zijn lost Marcel ze snel op. Een betrouwbare partner voor een goede prijs.

- Frank de Jong op 22 mei 2019

vandaag een screen gemonteerd door marcel en medewerker,goede afspraken houd je op de hoogte en op tijd geleverd,vakmensen! 19-4-2019 koningen aalsmeer

- p.koningen op 19 april 2019

Vandaag is ons screen scherm geleverd en opgehangen oude scherm werd ook verwijderd. Geweldig gedaan en tegen een hele scherpe prijs. Wij raden Vugts Zonwering aan.

- J Vet op 19 maart 2019

Bedankt voor de snelle levering en montage van het mooie zonnescherm! Een echte aanrader dus!

- Jolanda op 12 maart 2019

Prachtige rolluiken en screens netjes geplaatst door Marcel en zijn team. De bestelling werd eerder geleverd dan verwacht. Fijn dat de plaatsing ook direct kon. Een aanrader om met Marcel in zee te gaan!

- Roel op 19 november 2018

Het zonnescherm, naar alle tevredenheid, geleverd en opgehangen Marcel bedankt

- Langemeijer op 27 oktober 2018

Wat een aanrader dit bedrijf wij zijn heel blij met onze Screens.

- Fam van Roosmaelen op 29 april 2018

Had vanwege het mooie weer de zonwering nodig. Goed en vakkundig werk geleverd door Marcel Vugts en zijn medewerker. Dit bedrijf is zeer zeker aanbevelingswaardig!

- Zsuzsi op 20 april 2018

Top bedrijf. Mooie luiken en super service. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

- Chris op 29 november 2017

Super tevreden met de rolluiken voor en achter. Het ziet er heel mooi uit en het is helemaal donker, rustiger en koeler in de slaapkamers. Netjes en snel geplaatst, heel fijn!

- Ellen Renout op 11 augustus 2017

Vandaag heeft Vugts Zonwering bij ons de Screens geplaatst.Wij zijn er ontzettend blij mee. Heerlijk dat we niet meer in de warmte hoeven te zitten en dit alles dankzij Marcel en zijn schoonvader. Vugts bied goede service en je word ontzettend vriendelijk geholpen. Aarzel niet! Ga naar Vugts Zonwering. Gr Fam Huijsmans.

- Fam Huijsmans op 15 mei 2017

Na een voorgesprek waarin onze wensen werden besproken en alles werd opgemeten, werden vorige week onze screens geplaatst. De heren waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig en werkten zeer netjes. Er bleef geen stukje papier of plastic achter. Ook werd de straat nog netjes aangeveegd. Alles ziet er top uit. Ik kreeg nog een duidelijke uitleg over de bediening. Kortom een bedrijf, dat ik zeker aan iedereen zou aanraden.

- Fam. Karsten op 31 maart 2017

Vorig jaar rolluiken laten monteren. Wat opviel is dat er geluisterd werd en meegedacht in mogelijkheden. Vandaag nog extra lamellen gemonteerd, ook een drager die met het vervoer een beschadiging had. Alles netjes opgelost, wij zijn er erg blij mee !!

- Steur op 7 januari 2017

Vorige week hebben we de rolluiken door Marcel en zijn team laten monteren. Ik kan niks anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over de levering en montage. Alles professioneel uitgevoerd. Groetjes fam. Beek

- Pixelexpress op 16 november 2016

We hebben rolluiken geplaatst, en zijn zeer tevreden Marcel Vugts, is professioneel, betrouwbaar en vriendelijk Ik zou Marcel Vugts bij een ieder aanbevelen Klaas en Ligia

- Klaas op 9 november 2016

Voor deze ondernemer niets dan lof. Na de leveringsafspraak een snelle montage. Problemen die er waren { buiten Marcel zijn schuld } werden door Marcel zo snel mogelijk opgelost tot volle tevredenheid. Dank je wel Marcel. Fam. Blansert Haarlem

- Fam. Blansert Haarlem op 22 augustus 2016

Snelle levering en montage , zeer vriendelijke afhandeling door een vrolijke Marcel . Ondanks wat problemen met aanvoer van stroom geen extra kosten voor mij . Al met al , een goede servies en een bedrijf om zeker aan te bevelen .

- u.lorenz op 24 juli 2016

Offerte aangevraagd voor 2 screens , snelle reactie voor opmeten van een heel vrolijke en correcte Marcel . Binnen korte tijd levering en plaatsing ervan en ondanks problemen met stroomkabels in mijn huis is het toch goed gekomen zonder extra kosten voor mij . Al met al : een goede en professionele service en alles met een vrolijke noot. Werkelijk aan te bevelen dit bedrijf.

- u.lorenz op 7 juli 2016

Mooi zonnescherm geplaatst Marcel .Prima afwerking..Klasse werk..Zijn er erg blij mee..Fam Blokker..(Hillegom)

- Carla Blokker op 5 juni 2016

Heel mooi screen geplaatst, fijn contact met Marcel. Snel geleverd en snelle levering. Onze complimenten.

- door Fam. Sassen De Kwakel op 12 november 2015

Marcel, Bedankt voor de snelle verwerking van onze opdracht en de enorme vlotte, nette én deskundige montering van de screens. Het is een plaatje om te zien als je onze wijk binnen rijdt. Fam. Sassen, De Kwakel

- Fam. Sassen op 11 november 2015

Prima screen, prima montage en service, klantvriendelijk, prima garantie en een goede prijs!

- P. Vermeijs op 5 november 2015

Allereerst de eerste indruk helemaal perfect Ook scherpe prijzen tov andere Ook nog over trapbekleding goed advies en scherpe prijs Nou wij hebben een week bedenktijd dus

- Randsdorp op 20 september 2015

Helaas zat levering tegen maar buiten Marcel z'n schuld. Nette en correcte levering, zeker aan te raden. Goede communicatie, waar voor je geld. Zeker niet de laatste keer!

- André op 5 september 2015

Beste Marcel, De rolluiken die je hebt gemonteerd staan goed bij onze woning en we zijn erg tevreden over je werkwijze. Ook mijn zoon van 3 vond het leuk dat je hem hebt betrokken bij de montage. Vugts Zonwering & stoffering zal ik zeker aanbevelen naar anderen, net zoals mijn buren deden. Klasse! Groeten, Mark uit Purmerend

- Mark op 26 augustus 2015

als de hoogste score 100% is,dan heeft de firma Vugts dit dik verdiend, snel en netjes

- Nieuwenhoff op 26 augustus 2015

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *