west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Reviews

Lees hier wat klanten vinden van Vugts zonwering en stoffering of laat zelf een review achter. Meer weten over onze zonweringen en vloerbedekkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vorige week heeft Vugts bij ons een zonnescherm en een aantal screens opgehangen. Zeer vakkundig advies en een prima prijs in vergelijking tot andere aanbieders. De 2 heren hebben dit zeer keurig gemonteerd, uitleg gegeven en alles netjes achter gelaten. Wij zijn meer dan tevreden!
Edo Brakel in juli 2022
Super tevreden met de gang van zaken. Sneller geleverd dan ik had bedacht en stuk voor stuk aardige gasten. Bedankt mannen!
Chris in juli 2022
2 Jaar geleden snel en vakkundig een mooi zonnescherm door de firma Vugts laten plaatsen. Onlangs waaide het onverwachts harder dan voorspeld en kwam een bout in de arm los. Marcel reageerde snel op ons verzoek langs te komen, loste het ook snel op en berekende vervolgens alleen de voorrijdkosten. Super service!
Monique Toussaint in juli 2022
Vandaag werd ons zonnescherm geplaatst door 2 echte vakmannen. Alles snel en perfect en precies zoals we het hebben wilden. Onze complimenten voor deze 2 mannen en alle lof voor Marcel die ons destijds perfect advies gaf omtrent de mogelijkheden. We kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden !
Hans Verschuren in maart 2022
Afgelopen februari is Hr. Vugts bij mij geweest,om te kijken naar de mogelijkheden voor andere zonwering. Na vakkundig advies heb ik gekozen voor plissé duette gordijnen. Afgelopen woensdag hebben 3 monteurs de gordijnen super netjes en strak bevestigd in de woonkamer en in de keuken. Ik ben er zo ontzettend blij mee, niet alleen omdat ik zo tevreden ben over hoe mooi het eruit ziet, maar ook omdat het hartstikke gezellig was. Iedereen bedankt voor alles......
Ria Polak in maart 2022
Geweldige service ook na levering. Gewoon een paar uur extra werk als service zien om de positie van het zonnescherm te perfectioneren. Ik ben dankbaar voor de verandering die speciaal bij mij is toegepast. Dit was mogelijk omdat zij out of the box kunnen denken en doen.
Jacqueline Lammes in maart 2022
Zojuist 4 markiezen geplaatst op de benedenverdieping. Contact met Marcel Vugts was kort, krachtig en heldere eerlijke offerte. Levertijd vlgs afspraak. Plaatsing door medewerkers vakkundig en netjes. Heel erg blij met het eindresultaat! Bij twijfel..doen!
Suus Cramer in maart 2022
Gisteren een plissee hordeur geplaatst en een rolgordijn opgehangen. De mannen waren netjes op tijd, dachten mee en lieten alles netjes achter. We zijn er blij mee! Ik wilde er foto' s bij plaatsen, maar dat kan niet.
Familie Pijlman in maart 2022
Een zonnescherm laten installeren in precies de kleuren die ik wenste. Ben er heel blij mee! staat heel mooi! En meteen ook hordeur in de deur naar de tuin laten plaatsen. Mooie kwaliteit!! Altijd van die goedkope troep gekocht die niet goed blijven zitten! Nu wat meer betaald maar het verschil is duidelijk zichtbaar. Erg blij mee! Ook met de horren in de slaapkamers. Ook de communicatie was erg prettig en men kwam met 2 man. Het installeren ging snel en ze hebben alles netjes opgeruimd daarna. Top service!
Yasmin Kaddour in februari 2022
Kwaliteit voor een goede prijs! Na een minder fijne ervaring met een van de grotere bedrijven in raambekleding bij vugts terechtgekomen Zowel zakelijk alsook particulier een fijn bedrijf om zaken mee te doen Komen netjes op tijd en vooral ook hun afspraken na, altijd een fijne bijkomstigheid Diverse screens, horren en een 6 meter breed zonnescherm bij ons op de zaak gemonteerd en alles even netjes afgewerkt Thuis diverse horren, screen en zonwering binnen in onze lichtkoepel gemonteerd (wat eerst niet goed mogelijk bleek door de grote maat maar later door goed speurwerk van dhr Vugts toch wel) Ze komen vaak met twee of drie man verrichten netjes hun werkzaamheden en laten alles weer schoon achter Alles bij elkaar opgeteld ben ik blij dat ik nu voor dit kleinschalige bedrijf heb gekozen en niet voor een van de grote jongens want daar ben je slechts een nummer en mocht je service nodig hebben kan je lang wachten En meneer Vugts lost dingen gewoon netjes op zoals het hoort
Barry in januari 2022
westVorige 1 2 3 6