west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Raamdecoratie

Raamdecoratie is in allerlei soorten en maten! Vugt Zonwering en Stoffering levert een breed aanbod aan raamdecoratie in Hoofddorp en omgeving. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Path

Jaloezieën, rolgordijnen, lamellen en andere raamdecoraties

Raamdecoratie is het spelen met licht en sfeer op basis van toegepaste functionaliteit. Trends maar ook kleuren, materialen en afwerking spelen hierbij een belangrijke rol. Van Jaloezieën tot rolgordijnen en van verticale lamellen tot plissés, Vugts Zonwering en Stoffering heeft de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, een uitstekende service en vlotte levertijden. Wij willen u hierin graag adviseren.
Ook voor zonwering komen wij bij u langs. De rolluiken, markiezen en screens voor uw ruimte worden samen met u gekozen en door ons geïnstalleerd.

Meer weten over ons raamdecoratie aanbod in Hoofddorp? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over onze rolgordijnen

Hoelang gaan de rolgordijnen mee?

Gemiddeld zeggen we dat een duo rolgordijn 7 jaar mee moet gaan. Achter enkel glas gaat de stof echter minder lang mee. Dit komt doordat enkel glas veel UV straling doorlaat die de weekmaker in de stof verdampt. Opgelegde milieuregels bepalen de maximale hoeveelheid weekmaker in de garens.

Kunnen rolgordijnen ook gewassen worden?

Ja, rolgordijnen kunnen gewassen worden.

Wat is de minimale breedte voor een rolgordijn?

De minimale breedte voor een rolgordijn is 50cm.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een meting aan
of neem contact op!