west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden! Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo wordt warmte, kou en lawaai gereduceerd. Wij leveren standaard topkwaliteit rolluikonderdelen van het merk Heroal. U kunt bij ons terecht voor het leveren, repareren en installeren van rolluiken in Hoofddorp en omgeving.

Bent u van plan om rolluiken aan te schaffen voor uw woning, kantoor of winkel? Dan kan Vugts Zonwering en Stoffering uit Hoofddorp u helpen! Wij leveren en monteren rolluiken in Hoofddorp en omgeving. Er is voor u een ruim aanbod beschikbaar aan rolluiken. Daarnaast bieden wij de rolluiken altijd aan inclusief montage en tegen een lage prijs.

Path

De kast geleiders en lamellen

De kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De kast is standaard leverbaar in de maten: 150 cm, 165 cm, 180 cm, 205 cm en 230 cm. Naast de standaard maten leveren wij ook maatwerk. De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van de rolluik. U kunt kiezen uit het bekende afgeschuinde model en een ronde uitvoering. Er zijn verschillende types zijgeleiders. Leverbaar op maat of aangepast aan de montagemogelijkheden. 

Rolluikbediening

Een rolluik kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand, door middel van een band, koord en met een slinger. Uiteraard behoort een elektrische bediening ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.

Zon en windmeter

Het plaatsen van een zon- en windmeter maakt de rolluik nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de rolluik automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort een afstandsbediening ook tot de mogelijkheden. Bij een rolluik wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een tijdschakelaar, zodat de rolluiken op vastgestelde tijden bestuurd worden.

Kastkleuren rolluik

Standaard kleuren zijn:

Grijs, Wit, Bruin, Creme, Hellbeige, Donkergroen en Creme/wit

De lamellen zijn er in de kleuren:

Naturel, Teak, Staal blauw, Purperrood, Narcissengeel, Azuurblauw, Eiken, Jamaicabruin, Wit, Grijs, Bruin, Hellbeige, Beige, Creme, Donkergroen, Antraciet en Creme/wit

Meer weten over rolluiken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!