west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Screens

Op zoek naar een oplossing om lichtinval te reguleren in uw huis, winkel of kantoorpand? Dan is een screen een ideale uitkomst! Onze screens zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Daarnaast bieden wij de screens altijd aan inclusief montage en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Naast de reguliere screens is de zipscreen snel terrein aan het winnen, leer hier meer over zipscreens.

Path

Wat is een screen?

Een screen is een vlakhangende zonwering voor zowel binnen als buiten. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screen is eigenlijk overal toepasbaar, zowel voor woningen als voor grote kantoorgebouwen en winkels.

Bediening

Onze screens kunnen op verschillende manieren worden bediend. Bijvoorbeeld elektrisch of met de hand door middel van een band, koord of slinger.

Zon-/ windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt de screens nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de screens automatisch uitgaan of worden ingetrokken. Uiteraard behoort een afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Kast en zijgeleiders

De kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten, informeer naar de mogelijkheden! De kast en zijgeleiders zijn vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Hierdoor zijn de kasten en zijgeleiders van hoge kwaliteit en tegen wisselende weersomstandigheden bestand. Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

Voordelen van een screen

Screens hebben verschillende voordelen, hieronder staan acht voordelen voor u opgesomd:

  • Ruimtebesparend, ze vallen direct voor het raam
  • Onopvallend
  • Filteren direct daglicht
  • Reguleren 80% van de warmte
  • Zijn geschikt voor zowel lage zoninval als zijdelingse zoninval
  • Het doek en bewegende delen worden door de kast beschermd
  • Lichtdoorlatend en geven dus uitzicht naar buiten
  • Zijn voor vrijwel iedere raam situatie te gebruiken

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!