west east chevronfacebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Zonwering

Wilt u het ideale schaduwplekje creëren?

Bij Vugts Zonwering en Stoffering in Hoofddorp weet u zeker dat u goed zit zodra de zon zich weer laat zien.

 

 

Path

Mogelijkheden zonweringen

Wij bieden vele mogelijkheden voor zonweringen. U kunt uw zonwering bedienen met een app, handmatig of elektrisch. Verder bieden wij maatwerk en standaard maten. De standaard maten zijn meestal goedkoper. Wanneer de standaardmaten een optie zijn voor uw situatie, zullen wij dit altijd aanbevelen. Wanneer dit geen optie is, helpen wij u graag met maatwerk.

We beschikken over een team met vakspecialisten die de zonwering vakkundig bij u komt monteren. De prijs is altijd inclusief montage zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u op zoek gaat naar zonwering die bij uw wensen past komt er veel bij kijken. Zo zijn er veel verschillende opties. Dit varieert van kwaliteit tot het 100% kloppen van de afmetingen. Het is dus erg belangrijk dat er een weloverwogen keuze wordt gemaakt. 

Wij leveren en monteren doorgaans zonweringen en zonneschermen in de omgeving van Hoofddorp. Weet u niet zeker of wij bij u leveren? Neem gerust contact op, wij rijden graag een stukje verder voor u!

Gratis meting

Wij kunnen ons voorstellen dat u over zonneschermen en zonweringen geadviseerd wilt worden, wij helpen u hier dan ook graag bij! Dit doen wij ook nog eens geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u bij ons een vrijblijvende meting aanvragen. Wij meten alle benodigde maten zorgvuldig op en leveren naast advies een vrijblijvende offerte op.

Vugts Zonwering en Stoffering uit Hoofddorp kan u helpen met uw zonwering! Er is voor u een ruim aanbod beschikbaar aan binnen- en buitenzonweringen. Neem gerust contact op voor alle opties. Wij leveren de volgende zonweringen:

Daarnaast bieden wij onze zonweringen en zonneschermen altijd aan inclusief montage en tegen een lage prijs.

Meer dan 100+ projecten ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan
of neem contact op!

Binnenzonwering

Door aan de binnenzijde van uw huis binnenzonweringen te bevestigen regelt u zelf hoeveel licht u van buiten binnen laat. Wij bieden een groot assortiment aan binnenzonweringen, deze kunnen in zowel maatwerk geleverd worden als in standaardafmetingen. Wij leveren de volgende binnenzonweringen:

Ook voor binnenzonwering bieden wij nu een gratis meting aan.

Zonwering buiten

Buitenzonweringen bevestigd u aan de buitenzijde van uw huis, kantoor of winkel. Deze zonweringen hebben als doel de warmte zoveel mogelijk buitenshuis te houden. Daarnaast hebben enkele zonweringen een isolerend effect zodat u in de winter ook nog bespaard op energiekosten. Ook zijn er zonweringen verkrijgbaar die dienen als overkapping zodat u zomers lekker buiten kunt zitten.

Bekijk hieronder ons assortiment zonweringen voor buiten:

Gelijk persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!